ZASADY KORZYSTANIA Z USŁUG STOŁÓWKI :
Zapisy na obiady przyjmujemy w sekretariacie naszej szkoły. Każdy z zainteresowanych rodziców zobowiązany jest wypełnić druk deklaracji na korzystanie z obiadów w stołówce szkolnej, który jest dostępny w sekretariacie lub w zakładce "dokumenty do pobrania".
Wpłata za obiady dokonywana jest do 15 dnia następnego miesiąca, w którym uczeń korzystał ze stołówki. Po tym terminie naliczane są ustawowe odsetki.
Jeżeli ktoś nie otrzymał wiadomości o kwocie należnej do zapłaty to proszę wysłać sms-a pod numer 511383776, w treści wpisać: "IMIĘ I NAZWISKO DZIECKA- ILE?"
Wpłat należy dokonywać na konto: 71 8470 0001 2001 0046 6776 0004 ( w tytule przelewu należy wpisać imię i nazwisko dziecka).
W dni wolne od zajęć dydaktycznych stołówka jest nieczynna.
Nieobecność lub rezygnacje z posiłku należy bezwzględnie zgłaszać w sekretariacie szkoły lub w formie sms-a na numer 511 383 776 do godziny 8.00.
UWAGA! Informujemy, że od dnia 1 września 2022 r. wzrosła stawka żywieniowa. Koszt jednego obiadu to 6,00 zł.
JADŁOSPIS
JADŁOSPIS |
|||
od 30 stycznia do 10 lutego 2023 |
|||
Alergeny: |
|||
Poniedziałek |
30.01.2023 |
Bigos z mięsem ,boczkiem |
gluten, mleko, seler, jaja. |
Bułka kanapkowa,owoc,sok owocowy |
|
||
|
|
|
|
Wtorek |
31.01.2023 |
Gulasz wołowy z warzywami i kluskami |
|
Chleb,sok owocowy |
gluten, mleko, seler, jaja. |
||
|
|
|
|
Środa |
01.02.2023 |
Zupa grysikowa, Kotlet mielony,ziemniaki |
|
Buraczki,sok owocowy |
jaja, gluten, mleko, seler. |
||
|
|
|
|
Czwartek |
02.02.2023 |
Kotlet drobiowy,ziemniaki, |
|
Surówka kolorowa,sok owocowy |
jaja, gluten, mleko, seler. |
||
|
|
|
|
Piątek |
03.02.2023 |
Zupa ogórkowa,Makaron z sosem pieczarkowym, |
jaja, gluten, mleko, seler. |
|
|
Rogalik z serem, sok owocowy |
|
Poniedziałek |
06.02.2023 |
Zapiekanka z makaronu z mięsem mielonym |
gluten, mleko, seler. |
i serem żółtym,Sok owocowy,owoc |
|||
|
|
|
|
Wtorek |
07.02.2023 |
Rosół z makaronem,Kiełbasa z rusztu,ziemniaki |
|
Kapusta zasmażana,sok owocowy |
jaja, gluten, mleko, seler. |
||
|
|
|
|
Środa |
08.02.2023 |
Zupa shreka z groszkiem ptysiowym,Sok owocowy |
|
|
|
Potrawka drobiowa z sosem słodko-kwaśnym,ryż |
jaja, gluten, mleko, seler. |
Czwartek |
09.02.2023 |
Rolady cygańskie,kluski śląskie |
|
Kapusta czerwona,sok owocowy |
jaja, gluten, mleko, seler. |
||
|
|
|
|
Piątek |
10.02.2023 |
Zupa jarzynowa,sok owocowy |
|
|
|
Ryba smażona,ziemniaki,surówka z kap.kiszonej |
jaja, gluten, mleko, seler,ryby |
Zespół Opracowujący Jadłospis: |
|||
Intendent: Dominika Lipińska i Iwona Jęczmionka, |
|||
Kucharka: MARIOLA SZRYT, Pomoc Kuchenna: Barbara Paszkiewicz i Magdalena Kłosek. |
|||
. |
|||
Zespół Opracowujący Jadłospis:
Intendent: Dominika Lipińska i Iwona Jęczmionka,
Kucharka: MARIOLA SZRYT, Pomoc Kuchenna: Barbara Paszkiewicz i Magdalena Kłosek.
Szczegółowe Receptury wraz z alergenami są dostępne do wglądu u intendenta.