JADŁOSPIS, DEKLARACJE I OPŁATY

ZASADY KORZYSTANIA Z USŁUG STOŁÓWKI :

Zapisy na obiady przyjmujemy w sekretariacie naszej szkoły. Każdy z zainteresowanych rodziców zobowiązany jest wypełnić druk deklaracji na korzystanie z obiadów w stołówce szkolnej, który jest dostępny w sekretariacie lub w zakładce "dokumenty do pobrania". 

Wpłata za obiady dokonywana jest do 15 dnia następnego  miesiąca, w którym uczeń  korzystał ze stołówki.  Po tym terminie naliczane są ustawowe odsetki. 

Jeżeli ktoś nie otrzymał wiadomości o kwocie należnej do zapłaty to proszę wysłać sms-a pod numer 511383776, w treści wpisać: "IMIĘ I NAZWISKO DZIECKA- ILE?"    

Wpłat należy dokonywać na konto: 71 8470 0001 2001 0046 6776 0004 ( w tytule przelewu należy wpisać imię i nazwisko dziecka).

W dni wolne od zajęć dydaktycznych stołówka jest nieczynna.

Nieobecność lub rezygnacje z posiłku należy bezwzględnie zgłaszać w sekretariacie szkoły lub w formie sms-a na numer  511 383 776 do godziny 8.00.

UWAGA!  Informujemy, że od dnia 1 września 2022 r. wzrosła stawka żywieniowa. Koszt jednego obiadu to 6,00 zł.

 

 JADŁOSPIS

 

                              JADŁOSPIS

                                  od 30 stycznia do 10 lutego 2023

       
     

Alergeny:

Poniedziałek

30.01.2023

Bigos z mięsem ,boczkiem

 gluten, mleko, seler, jaja.

   

Bułka kanapkowa,owoc,sok owocowy

 

 

 

 

 

Wtorek

31.01.2023

Gulasz wołowy z warzywami i kluskami

 

   

Chleb,sok owocowy

 gluten, mleko, seler, jaja.

 

 

 

 

Środa

01.02.2023

Zupa grysikowa, Kotlet mielony,ziemniaki

 
   

Buraczki,sok owocowy

jaja, gluten, mleko, seler.

 

 

 

 

Czwartek

02.02.2023

Kotlet drobiowy,ziemniaki,

 

   

Surówka kolorowa,sok owocowy

jaja, gluten, mleko, seler.

 

 

 

 

Piątek

03.02.2023

Zupa ogórkowa,Makaron z sosem pieczarkowym,

jaja, gluten, mleko, seler.

 

 

Rogalik z serem, sok owocowy

 

Poniedziałek

06.02.2023

Zapiekanka z makaronu z mięsem mielonym

 gluten, mleko, seler.

   

i serem żółtym,Sok owocowy,owoc

 

 

 

 

 

Wtorek

07.02.2023

Rosół z makaronem,Kiełbasa z rusztu,ziemniaki

 
   

Kapusta zasmażana,sok owocowy

jaja, gluten, mleko, seler.

 

 

 

 

Środa

08.02.2023

Zupa shreka z groszkiem ptysiowym,Sok owocowy

 

 

 

Potrawka drobiowa z sosem słodko-kwaśnym,ryż

jaja, gluten, mleko, seler.

Czwartek

09.02.2023

Rolady cygańskie,kluski śląskie

 

   

Kapusta czerwona,sok owocowy

jaja, gluten, mleko, seler.

 

 

 

 

Piątek

10.02.2023

Zupa jarzynowa,sok owocowy

 

 

 

Ryba smażona,ziemniaki,surówka z kap.kiszonej

jaja, gluten, mleko, seler,ryby

       
       

Zespół Opracowujący Jadłospis:

Intendent: Dominika Lipińska i Iwona Jęczmionka,

Kucharka: MARIOLA SZRYT, Pomoc Kuchenna: Barbara Paszkiewicz i Magdalena Kłosek.

       
       
       

.

       

 

 

 

Zespół Opracowujący Jadłospis:

Intendent: Dominika Lipińska i Iwona Jęczmionka,

Kucharka: MARIOLA SZRYT, Pomoc Kuchenna: Barbara Paszkiewicz i Magdalena Kłosek.

 Szczegółowe Receptury wraz z alergenami są dostępne do wglądu u intendenta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

do góry