JADŁOSPIS, DEKLARACJE I OPŁATY

        

Żywienie w naszej szkole zaplanowano od dnia 7 września 2020 r. W sprawie zapisów na obiady prosimy zgłaszać się do intendentki -pani Dominiki Lipińskiej w sekretariacie naszej szkoły lub telefonicznie pod numerem 32 455 86 02.

Każdy z zainteresowanych rodziców zobowiązany jest wypełnić druk deklaracji na korzystanie z obiadów w stołówce szkolnej, który jest dostępny w sekretariacie lub w zakładce "dokumenty do pobrania".

ZASADY KORZYSTANIA Z USŁUG STOŁÓWKI :

 

Cena obiadu wynosi 4,50  zł.

 

Wpłata za obiady dokonywana jest do 15 dnia następnego  miesiąca, w którym uczeń  korzystał ze stołówki.  Po tym terminie naliczane są ustawowe odsetki.  

 Informacje o wysokości opłat zostaną przekazane Dziennikiem Librus.

Jeżeli zasady płatności ulegną zmianie rodzice natychmiast zostaną powiadomieni.

 Wpłat należy dokonywać na konto: 71 8470 0001 2001 0046 6776 0004 
           ( w tytule przelewu należy wpisać imię i nazwisko dziecka).

 

W dni wolne od zajęć dydaktycznych stołówka jest nieczynna.

 

Nieobecność w szkole lub rezygnacje z posiłku należy bezwzględnie zgłaszać w sekretariacie szkoły lub w formie sms-a na numer  511 383 776 do godziny 8.00.

 

 Kwota należna do zapłaty za obiady z września zostanie przesłana po 1.11.2021 w wiadomości  za pośrednictwem dziennika Librus. 

UWAGA!

Można też wysłać sms-a pod numer 511383776 z zapytaniem:

"IMIĘ I NAZWISKO DZIECKA- ILE?"

w odpowiedzi zostanie przesłana kwota należna do zapłaty za miesiąc wrzesień.

 

 

 

 

 

Piątek 26.11.2021
Paluszki rybne, ziemniaki pieczone, mix sałat, lemoniada, jabłko.
Alergeny: jaja, gluten, mleko, seler.

 

Jadłospis                                 

od 29.11 do 10.12.2021                        

                                 

Poniedziałek 29.10.2021       

Łazanki z mięsem i kapustą, herbata z cytryną, banan.   
 Alergeny: jaja, gluten, mleko, seler.

 

Wtorek 30.10.2021       

Jajko sadzone, sałatka szwedzka, ziemniaki, lemoniada, gruszka.            
 Alergeny: jaja, gluten, mleko, seler.

 

Środa 1.12.2021        

Zupa kalafiorowa, gulasz wp. , kasza jęczmienna, pomidorki koktajlowe, lemoniada.     
 
Alergeny: jaja, gluten, mleko, seler.

Czwartek  2.12.2021        

Kotlet drobiowy, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej, sok marchwiowo-bananowy.    
Alergeny: jaja, gluten, mleko, seler.

Piątek 3.12.2021        

Zupa z pora, kluski na parze z marmoladą, lemoniada, owoc.     
Alergeny: jaja, gluten, mleko, seler.

***                             

Poniedziałek 6.12.2021        

Grochówka z kiełbasą, boczkiem i ziemniakami, naleśniki z dżemem, lemoniada.  
Alergeny: jaja, gluten, mleko, seler.

Wtorek 7.12.2021        

Roladki wołowe, ziemniaki, sałatka z czerwonej kapusty, kompot.         
 
Alergeny: jaja, gluten, mleko, seler.

Środa 8.12.2021        

Zupa z fasolki szparagowej, pierogi ruskie z cebulką i masłem, lemoniada.          
Alergeny: jaja, gluten, mleko, seler.

Czwartek 9.12.2021        

Kotlet mielony, ziemniaki, buraczki czerwone z cebulką, kompot owocowy.         
Alergeny: jaja, gluten, mleko, seler.

Piątek 10.12.2021       

 Zupa pieczarkowa, makaron z serem i musem truskawkowym, lemoniada.         
Alergeny: jaja, gluten, mleko, seler.

 

 

Zespół opracowujący jadłospis:

 

Intendent: Dominika Lipińska i Iwona Jęczmionka, kucharka: Barbara Paszkiewicz i Magdalena Kłosek.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

do góry