JADŁOSPIS
Czwartek 16.01.2025
Rosół z makaronem. Pałka z kurczaka, ziemniaki, surówka z białej kapusty i ogórka zielonego, napój owocowy. Alergeny: zboża zawierające gluten i produkty pochodne, seler, jaja i mleko.
Piątek 17.01.2025
Zupa pomidorowa z ryżem. Ryba panierowana, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej, napój owocowy. Alergeny: ryby, zboża zawierające gluten i produkty pochodne, seler, jaja i mleko.
20.01 - 31.01.2025
Poniedziałek 20.01.2025
Spaghetti bolognese z serem żółtym, ogórek zielony, napój owocowy. Alergeny: zboża zawierające gluten i produkty pochodne, seler, jaja i mleko.
Wtorek 21.01.2025.
Rosół z lanym ciastem. Kotlet schabowy, ziemniaki, buraczki, napój owocowy. Alergeny: zboża zawierające gluten i produkty pochodne, seler, jaja i mleko.
Środa 22.01.2025
Zupa kalafiorowa. Pierogi z mięsem, napój owocowy, owoc. Alergeny: zboża zawierające gluten i produkty pochodne, seler, jaja i mleko.
Czwartek 23.01.2025
Zupa ogórkowa. Kurczak w sosie słodko-kwaśnym, ryż, lemoniada. Alergeny: zboża zawierające gluten i produkty pochodne, seler, jaja i mleko.
Piątek 24.01.2025
Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami, kluski na parze, kakao. Alergeny: zboża zawierające gluten i produkty pochodne, seler, jaja i mleko.
Poniedziałek 27.01.2025
Zupa pieczarkowa. Spaghetti Carbonara, pomidorek koktajlowy, napój owocowy. Alergeny: zboża zawierające gluten i produkty pochodne, seler, jaja i mleko.
Wtorek 28.01.2025
Zupa jarzynowa. Pulpety w sosie pomidorowym, ziemniaki, sałatka szwedzka, napój owocowy. Alergeny: zboża zawierające gluten i produkty pochodne, seler, jaja i mleko.
Środa 29.01.2025
Zupa ryżowa. Gyros, frytki, sałata zielona z sosem czosnkowym, lemoniada. Alergeny: zboża zawierające gluten i produkty pochodne, seler, jaja i mleko.
Czwartek 30.01.2025
Fasolka po bretońsku, herbata, bułka paryska, owoc. Alergeny: zboża zawierające gluten i produkty pochodne, seler, jaja i mleko.
Piątek 31.01.2025
Zupa z fasolki szparagowej. Paluszki rybne, ziemniaki, mix sałat z sosem cytrynowym, napój owocowy.. Alergeny: ryby, zboża zawierające gluten i produkty pochodne, seler, jaja i mleko.